top of page
POROKESKUS

Uusi porokeskus on avattu! Keskuksessa palvelee uusi laajennettu tilamyymälä porotuotteineen, käsityöpaja ja upea maisemakahvila, jossa yhdistuu tilan historia, porotaide ja paikalliset herkut. Löydät ajankohtaiset aukioloaikamme sosiaalisen median sivuilta. 

Taidekahvila

Kahvilassamme on laaja valikoima ihanaa teetä, jota voi ostaa myös mukaan, kahvia, kampanisuja, pullaa ja munkkeja sekä tietysti poroherkkuja. Kahvilasta avautuu upeat maisemat porotilan yli ja sieltä voi talvella nähdä poroja ruokailemassa aitauksessaan tai alapuolella kulkevan pororaidon. Kahvilassa on esillä tilan historiaa, porotaidetta ja suomalaista muotoilua.

Anniskeluoikeudet.

taidekahvila.jpg
farm shop.jpg

Tilamyymälä

Oma tilamyymälämme löytyy nyt porotilan paraatipaikalta. Laaduksta poronlihaa pakastimesta ja tuoreeltaan sekä säilykkeenä, taljat ja sarvet, sekä tilan taide ja käsityöt ja muita lähialueen käsitöitä! 

Käsityöpaja

Tilamyymälästä voi kurkistaa uudelle käsityöpajalle, missä myytävät tuotteet valmistuvat. Poronsarvia, koneita ja kaikenlaisia työkaluja, joiden seassa tilan taiteilija saattaa olla työn touhussa. Haluatko osallistua työpajaan, jossa opit lisää paikalliskulttuuristamme ja porosta materiaalina? Luovat työpajat ovat tulossa!

Auringon Karjaa II 2021.jpg
ravintola.jpg

Tilausravintola

Iltaisin keittiö ja kahvila muuttuvat tilausravintolaksi, joka palvelee varauksesta. Liity mukaan poroisännän illallisille ja herkuttele neljän ruokalajin villejä herkkuja! Täällä onnistuvat myös juhlat ja kokoontumiset!

bottom of page