KOKOPÄIVÄINEN POROMIES

 

Terveppä terve!

 

 

Nyt voi poromies hymyillä. Uusi vuosi alkoi rohkeasti päätöksellä toteuttaa pitkäaikainen unelma ja aloittaa poromatkailuyrittäjänä eksoottisen poromiehen arjen rinnalla. Nyt Kujalan Porotila tarjoaa porotuotteiden lisäksi myös elämysmatkoja aidon poromiehen ja muiden porotilallisten kanssa. 

 

Tila on kasvanut korkeutta komealla kotakahvilalla, joka loistaa viitostielle kaukaa ja komeasti. Avajaisia vietämme sunnuntaina 19.2. ja toivotammekin kaikki porotilan ystävät ja uudet tuttavat tervetulleiksi tutustumaan uuteen maailmaamme! Pursuamme idoita ja palammekin halusta päästä toteuttamaan niitä ja paljastaa suunnitelmamme mahdollisimman pian myös teille.

 

Porotilan arkea pääsee nyt entistä paremmin seuraamaan Facebookissa, Instagramin ja tämän blogin kautta. Blogissa jaamme ihania hetkiä reissuiltamme, kotonamme porotilalla, porotarhalla ja porojen kanssa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

November 17, 2017

October 10, 2017

May 18, 2017

February 2, 2017

Please reload

Archive
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • White YouTube Icon
  • Instagram_App_Large_May2016_200

Kemijärventie 131, 93800 Ruka-Kuusamo    |   p. +358 405515927

©2017 by Kujalan porotila since 1860.

0

OSTOSKORI