Pääsiäishulinat porotilalla

Tervetuloa pääsiäisen viettoon Kujalan porotilalle!

Kotakahvila avoinna vielä tänään lauantaina ja huomenna sunnuntaina klo 11-16. Tiedossa kaikkea kivaa, perheen pienimmille erityisesti perjantaina ja lauantaina.

Kodalla tarjoillaan kuumaa nokipannukahvia, tuoretta paikallista kampanisua, pullaa, mehua, pääsiäismunia ja makkaranpaistoa. Kodan pihalla voi kokeilla suopunginheittoa, laskea pulkkamäkeä ja rapsutella ihania poroja. Pihalta lähtee myös poroajelut. Mahdollisuus päästä katsomaan, ruokkimaan sekä kuvaamaan isoa porotokkaa poroaidallamme, missä käyneiden kesken arvotaan voittajalle oma kummiporo! Tule ja kokeile vaikka kaikkea!

Kodalta löytyy pikkuhiljaa kasvava valikoima porotuotteita, postikortteja, lämpimiä porontaljapyllynalusia sekä upeita uusia poronluukoruja. Meiltä saa myös porolihat pääsiäispöytään.

Perjantaina ja lauantaina lapsille ja lapsenmielisille erityistä ohjelmaa. Porotilalle piilotetun pääsiäismunan metsästys alkaa tasatunnein. Kasvomaalausta porotilan taiteilijan läsnäollessa.

Lyhyt poroajelu 15€/hlö Pitkä poroajelu 25€/hlö Porotokkaan tutustuminen 15€/hlö Kivat pienet kasvomaalaukset pienille ja isoille 5€/hlö Meillä käy toistaiseksi vain käteinen. Hyvää pääsiäistä toivoo Kujalan porotilan väki! Lisää www.kujalanporotila.com

Recent Posts
Archive
  • Facebook Social Icon
  • White YouTube Icon
  • Instagram_App_Large_May2016_200

Kujalan Porotila on Green Activities sertifioitu yritys! Teemme pitkäjänteistä työtä ainutlaatuisen arvokkaan ympäristömme hyväksi, porojemme luonnollisen elinympäristön suojelemiseksi ja ylläpitääksemme pitkiä perinteitämme. Olemme sitoutuneet kestävän matkailun periaatteisiin ja kehittämään toimintaamme avoimesti ja jatkuvasti. Tutustu tarkemmin vastuulliseen toimintaamme ja kysy lisää ympäristötyöstämme tilalla ja koko poronhoitoalueella!

Kemijärventie 131, 93800 Ruka-Kuusamo    |   p. +358 405515927

©2017 by Kujalan porotila since 1860.

0

OSTOSKORI