top of page

Pääsiäishulinat porotilalla

Tervetuloa pääsiäisen viettoon Kujalan porotilalle!

Kotakahvila avoinna vielä tänään lauantaina ja huomenna sunnuntaina klo 11-16. Tiedossa kaikkea kivaa, perheen pienimmille erityisesti perjantaina ja lauantaina.

Kodalla tarjoillaan kuumaa nokipannukahvia, tuoretta paikallista kampanisua, pullaa, mehua, pääsiäismunia ja makkaranpaistoa. Kodan pihalla voi kokeilla suopunginheittoa, laskea pulkkamäkeä ja rapsutella ihania poroja. Pihalta lähtee myös poroajelut. Mahdollisuus päästä katsomaan, ruokkimaan sekä kuvaamaan isoa porotokkaa poroaidallamme, missä käyneiden kesken arvotaan voittajalle oma kummiporo! Tule ja kokeile vaikka kaikkea!

Kodalta löytyy pikkuhiljaa kasvava valikoima porotuotteita, postikortteja, lämpimiä porontaljapyllynalusia sekä upeita uusia poronluukoruja. Meiltä saa myös porolihat pääsiäispöytään.

Perjantaina ja lauantaina lapsille ja lapsenmielisille erityistä ohjelmaa. Porotilalle piilotetun pääsiäismunan metsästys alkaa tasatunnein. Kasvomaalausta porotilan taiteilijan läsnäollessa.

Lyhyt poroajelu 15€/hlö Pitkä poroajelu 25€/hlö Porotokkaan tutustuminen 15€/hlö Kivat pienet kasvomaalaukset pienille ja isoille 5€/hlö Meillä käy toistaiseksi vain käteinen. Hyvää pääsiäistä toivoo Kujalan porotilan väki! Lisää www.kujalanporotila.com

Recent Posts
Archive
bottom of page