top of page
POROKESKUS

Poronlihaa, porontaljoja, poronsarvia, käsitöitä, taidetta, lahjaideoita ja paikallisia tuotteita! Porokeskuksessa palvelee tilamyymälä, käsityöpaja ja ajoittain myös upea maisemakahvila sekä tilausravintola. Täällä yhdistyvät tilan historia, poronhoito, matkailu, porotaide ja paikalliset herkut. Löydä ajankohtaiset aukioloaikamme sosiaalisen median sivuilta. 

Taidekahvila

Kahvilassamme on laaja valikoima ihanaa teetä, jota voi ostaa myös mukaan, kahvia, kampanisuja, pullaa ja munkkeja sekä tietysti poroherkkuja. Kahvilasta avautuu upeat maisemat porotilan yli ja sieltä voi talvella nähdä poroja ruokailemassa aitauksessaan tai alapuolella kulkevan pororaidon. Kahvilassa on esillä tilan historiaa, porotaidetta ja suomalaista muotoilua.

Anniskeluoikeudet.

porokeskus
tilamyymälä.jpg

Tilamyymälä

Oma tilamyymälämme löytyy nyt porotilan paraatipaikalta. Laaduksta poronlihaa pakastimesta ja tuoreeltaan sekä säilykkeenä, taljat ja sarvet, sekä tilan taide ja käsityöt ja muita lähialueen käsitöitä! 

Käsityöpaja

Tilamyymälästä voi kurkistaa uudelle käsityöpajalle, missä myytävät tuotteet valmistuvat. Poronsarvia, koneita ja kaikenlaisia työkaluja, joiden seassa tilan taiteilija saattaa olla työn touhussa. Haluatko osallistua työpajaan, jossa opit lisää paikalliskulttuuristamme ja porosta materiaalina? Luovat työpajat ovat tulossa!

Auringon Karjaa II 2021.jpg
porokeskus

Tilausravintola

Iltaisin keittiö ja kahvila muuttuvat tilausravintolaksi, joka palvelee varauksesta. Kokeile kolmen ruokalajin kotaillallista, herkuttele neljän ruokalajin poroisännän illallisella tai ylläty viiden ruokalajin villeistä herkuista! Täällä onnistuvat myös juhlat ja kokoontumiset!

bottom of page