KIELAN KOTA

 Harjun päällä korkealla,

kota seisoo komeana.

 

Talviaikaan Kielan kodalla ihastellaan henkeäsalpaavia maisemia nokipannukahvia nauttien. Iltaisin tarkkaillaan revontulia tai herkutellaan kolmen ruokalajin illallisella avotulen lämmössä, kymmenien lyhtyjen loisteessa.

Kielan kota on ympäri vuoden vuokrattavissa juhliin ja yksityistilaisuuksiin. Porot kuuluvat tietysti ohjelmaan kuin ohjelmaan.

Tilamme on osa Slow Food yhteisöä. Tervetuloa tutustumaan! 

Suuri moderni kota aurinkoterasseineen on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Kodasta löytyy iso luonnonkivinen tulisija, jossa harrastaa vaikka kotakokkausta! Välineitä löytyy kokkaukseen ja astioita kattaukseen. Täällä voi järjestää omannäköisensä juhlat tai vaikka virkistäytyä työporukalla. Autamme järjestelyissä parhaamme mukaan.

  • Facebook Social Icon
  • White YouTube Icon
  • Instagram_App_Large_May2016_200

Kujalan Porotila on Green Activities sertifioitu yritys! Teemme pitkäjänteistä työtä ainutlaatuisen arvokkaan ympäristömme hyväksi, porojemme luonnollisen elinympäristön suojelemiseksi ja ylläpitääksemme pitkiä perinteitämme. Olemme sitoutuneet kestävän matkailun periaatteisiin ja kehittämään toimintaamme avoimesti ja jatkuvasti. Tutustu tarkemmin vastuulliseen toimintaamme ja kysy lisää ympäristötyöstämme tilalla ja koko poronhoitoalueella!

Kemijärventie 131, 93800 Ruka-Kuusamo    |   p. +358 405515927

©2017 by Kujalan porotila since 1860.

0

OSTOSKORI